top of page

Aistie | Terhi Immonen

Purple Yoga Mat

& Keho Kuntoon

ELÄMÄHALTUUN

Hyvinvointi alkaa pysähtymisestä, kehittyy työstämällä, rakentuu ajassa ja lopulta realisoituu hehkun tunteena - tyytyväisyytenä.

Annan minun ohjata sinut kohti terveellistä elämäntyyliä minun holistisella valmennusohjelmalla.  

Hyvinvointi alkaa kun otat aikaa itsellesi ja kehittyy työstämällä. Tämä kokonaisvaltainen valmennusohjelma kattaa unen, liikunnan, ravitsemuksen, omaan persoonallisuuteen perehtymisen sekä stressinhallinnan. Nämä kaikki jotta voisit saavuttaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja aidosti kokea mitä se tarkoittaa.

Henkilökohtaisen ohjauksen ja tuen avulla sinä voit kehittää jokaista elämän osa-aluettasi johtaen lopulta terveempään, hyvinvoivempaan ja onnelliseen sinään.

Haluatko?
tuntea olosi energiseksi ja herätä päiviin innostuneena?
tuntea sisäistä rauhaa ja hymyillä enemmän?
harrastaa ja saada aikaan enemmän?
lisää tyytyväisyyttä ja onnellisuutta?

Valmennus sisäisen 
ja ulkoisen hehkun etsijöille

Miksi loin tämän valmennuksen?

Olen työskennellyt hyvinvointialalla vuodesta 2004. Pian 20 vuotta. Olen päässyt johtamaan yritystä, joka on liikuttanut yli 100 000 ihmistä ja konsultoinut satoja valmentajia. Olen valmentanut yli 100 ihmistä yksilövalmennuspuolella ja tuhansia ihmisiä työhyvinvointi- ja verkkovalmennuspuolella. Olen omistanut elämäni ihmismielen tutkimiselle sekä hyvinvoinnin salojen löytämiselle. En vain keskittyen yhteen asiaan vaan ottaen huomioon kaikki hyvinvoinnin osa-alueet. On silti yksi tilanne missä ihmisen on vaikea navigoida yksin ja se on kokonaisvaltaisen elämäntapamuutoksen edessä ja kun tuloksia pitää saada nopeasti niin että kehoa ei kuormiteta enää yhtään enempää - tahtotilana että hyvinvointi lähtee heti lisääntymään ja päästään heti oikeiden asioiden äärelle. Hyvinvointi on monimutkainen asia, joka koostuu niin monesta osa-alueesta, puhumattakaan stressin monimutkaisuudesta. Minulla on osaamista, koulutus, kokemus ja aito tahto auttaa mahdollisimman moni ihminen kokemaan elämää siten kuten sitä pitäisi kokea - onnellisena ja hyvinvoivana.

 

Elämä on lyhyt ja siinä on niin paljon koettavaa ja nähtävää. Minun elämän tarkoitus on tuoda hymyä, innostusta, energiaa, sisäistä rauhaa ja tyytyväisyyttä tähän maailmaan.

 

Siksi loin tämän valmennuksen.

Tämä on sinulle joka haluat hehkua sisäisesti ja ulkoisesti. Kokea rauhaa ja voida hyvin.

 

Elämä nimittäin vie meitä niin hyvässä kuin pahassa ja joskus enemmän kuin haluaisimme. Mitenkään emme voi syntyessämme tietää miten tätä elämää pitäisi elää ja joskus eksymme raiteilta - usein tietämättämme tai ihan vaan vahingossa arjen kiireiden ottaessa kontrollin. Tämän valmennuksen tehtävä on auttaa sinua löytämään rauhaa ja hyvinvointia. Sitä kuuluisaa kokonaisvaltaista hyvinvointia.

 

Lähtemällä tälle matkalle tulet oivaltamaan itsestäsi paljon uutta ja saamaan työkalut, joiden avulla saavutat tuloksia. Minä en vaadi, minä ohjaan ja opastan. Olen tunnettu yksinkertaistamisesta, joten sinun ei tarvitse murehtia sitä viekö tämä paljon aikaa ja pystytkö tähän.

 

Sinä pystyt koska minä lupaan huolehtia siitä.

 

Voit itse miettiä haluatko jatkaa kuten ennen vai tehdä sijoituksen itseesi. Minä lupaan muutosta ja jos niin teen, niin pidän myös sanani.

Joten oletko kyllästynyt nuhjuiseen oloon ja alhaisiin energiatasoihin? Tuntuuko sinusta siltä että stressi kontrolloi arkea vai oletko vain niin väsynyt että et vain jaksa? Onko sinulla halua tehdä jotain, mutta et tiedä mistä aloittaa? Kaipaatko tukea ja ohjausta? Sitä kuuluisaa pientä potkua persuksille, mutta sinun voimavarojasi kunnioittaen?

LUPAUKSENI SINULLE

Tulet löytämään oman hyvinvointisi pullonkaulat laajoilla kartoituksilla. Löydät omat motiivisi, jotta hyvinvoinnin edistämiseen löytyy se aito kipinä. Lisäksi saat ammattilaisen tukemaan sinua, jotta teet juuri oikeita asioita optimoidaksesi tulokset ja onnistumisen.

Astut kesään 2024 uudistuneena ihmisenä

1. Firstbeat Life Starttipaketti

Firstbeat Life on henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointipalvelu, joka avaa erittäin tarkasti omaa stressin, palautumisen, unen ja liikunnan tilannettasi. Palvelu auttaa ymmärtämään, miten parhaiten edistät kehon ja mielen hyvinvointia juuri sinulle sopivalla tavalla sekä löydät tasapainon kuormituksen ja levon välillä.

Tämä valmennus sisältää sinulle omaksi jäävän Firstbeat Life -palvelussa käytettävän Bodyguard 3 -laitteen sekä 50 kpl mittauselektrodeja. Valmennuksen ensimmäisen 3kk aikana saat tehdä mittauksia vapaasti sekä tarkastella ja analysoida mittauksia omaan puhelimeen asennettavan Firstbeat Life sovelluksen avulla. Sovellus myös opastaa havainnollisesti mittauksien tekemisessä ja tuloksien hyödyntämisessä.

Myös minulla valmentajana on oikeus nähdä Firstbeat-datasi, jonka pohjalta pystyn opastamaan sinua.

Lue lisää Firstbeatista  >> täältä <<

 Arvo 360€